Güneş Sigorta’dan Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ye destek

Türkiye’nin köklü ve öncü sigorta şirketi Güneş Sigorta; Ferdi Kaza, Konut Sigortası, Acil Sağlık, KOBİ Paket ve bunun yanı sıra çiftçilerimizi desteklemek amacıyla Traktör araç sınıfındaki kasko sigortası poliçelerinde %10 indirim yaparak Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek verdi.

15 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek belirlenen sigorta poliçelerinde %10 indirim uygulayarak Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın koordinesinde kamuoyuna açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek verdiklerini belirten Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, “Ülke kaynaklarından beslenerek büyüyen ve gelişen bir şirket olarak Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı ülkemizin refahı için destekliyoruz. Bu seferberliğe, topyekûn tüm satış kanallarımızda en fazla talep edilen ürünlerimizde indirim yaparak katkı sağlıyoruz.” dedi.

Enflasyonla mücadelenin olumlu sonuçlarının ve ekonomiye yansımalarının çok kısa sürede etkisini göstereceğini belirten Çetin; “Milli birlik ve beraberlik ruhu ile yürütülen bu mücadeleden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Güneş Sigorta olarak bu mücadelenin bir neferi olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.