Kadrajımda Sigorta Sergisi İzleyicileriyle Buluştu

TSEV’in sigortanın bilinirliğini artırmak ve sigorta bilincini geliştirmek ve Sigorta Haftası’na anlamlı bir etkinlikle dikkat çekmek amacıyla düzenlediği Kadrajımda Sigorta ödüllü fotoğraf yarışmasının sonuçları 17 Mayıs’ta açıklandı. Jüri tarafından derece için seçilen ilk üç fotoğraf ve diğer 30 fotoğraf Sigorta Haftası boyunca Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde fotoğraf severler için sergilenmeye devam ediyor.

Dereceye giren ilk üç fotoğraf sahibi ile birlikte sergilenmeye değer bulunan otuz fotoğrafın sahiplerine hediye ve ödülleri Sigorta Haftası’nın başlangıcı olan 28 Mayıs’ta düzenlenen sergi açılış töreninde takdim edildi. Buna göre birinciye 5000 lira, ikinciye 3000 lira, üçüncüye 2000 lira ve sergi için seçilen diğer fotoğraf sahiplerine ise 250 lira ödül verildi. Bunun yanında sergilenen tüm fotoğraf sahiplerine 1 yıllık Ferdi Kaza Sigortası yapıldı. ‘Kadrajımda Sigorta’ fotoğraf yarışması sergisi 3 Haziran’a kadar Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde ziyarete açık olacak.

Sergi açılışında bir konuşma yapan TSEV Müdürü Mehmet Kalkavan, ülkemizde sigortalılık oranının çok düşük olduğunu hatırlatarak “İnsanlarımıza fotoğraf üzerinden sigortayı düşündürelim istedik. TSEV olarak ilk kez düzenlediğimiz yarışmaya 807 fotoğrafla katılım sağlandı” bilgisini verdi.

Kadrajımda Sigorta Ödüllü Fotoğraf Yarışması 1. Tufan Bilir ‘Aile’ adlı fotoğraf

Kadrajımda Sigorta Ödüllü Fotoğraf Yarışması 2. Erkan Kalenderli ‘Yüksük’ adlı fotoğraf.

Kadrajımda Sigorta Ödüllü Fotoğraf Yarışması 3. Gökalp Bilici ‘Mola’ adlı fotoğraf.