Acentelerin Sesi’nden İTO Seçimlerine İlişkin Açıklama

Acentelerin Sesi, 9 Nisan Pazartesi günü düzenlenecek olan İTO Sigortacılık Meslek Komitesi seçimine ilişkin bir “teşekkür” açıklamasında bulundu. Başkanlığa adaylığını koyan Levent Korkut’u destekleyeceğini açıklayan meslek örgütleri ve derneklere teşekkür edilen açıklamada “Acentelerin Sesi ekibine koşulsuz şartsız destek vereceğini açıklayan meslektaş ve kurumlara gösterdikleri teveccühden dolayı da ayrı ayrı teşekkür ederiz” dendi.

Acentelerin Sesi, İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Levent Korkut başkanlığında ekip olarak aday olacaklarını açıklamıştı. İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği (İSAD), Tekli Sigorta Acenteleri Derneği (Teksader), TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi üyeleri ile Sigorta Eksperleri Derneği (SED) ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı’nın yönetim kurulları Korkut’u destekleme kararı aldı.

“9 Nisan 2018’de yapılacak olan İstanbul Ticaret Odası Meslek Komitesi seçimlerine hiçbir kurum ve/veya kuruluşla birlikte girmediğimizi bildirmek isteriz” ifadesini kullanan Acentelerin Sesi’nin kamuoyu duyurusunun tam metni şöyle:

Değerli meslektaşlarımız,

9 Nisan 2018’de yapılacak olan İTO seçimlerinde 20 numaralı Sigortacılık Meslek Komitesine, hali hazırda sigortacılık meslek komitesi başkanımız Sn. Levent Korkut önderliğindeki Acentelerin Sesi ekibi olarak aday olduğumuzu daha önceden duyurmuştuk.

Siz değerli meslektaşlarımızın bugüne kadar vermiş olduğu destek ve duyduğu güven ile mevcut meslek komitemizde bu görevi bildiğiniz üzere üstlenmiş bulunmaktayız. Yeni dönemde de aramıza katılan ve bu bayrağı layıkıyla taşıyacak olan yeni aday kadromuzla oylarınıza talibiz.
9 Nisan 2018’de yapılacak olan İstanbul Ticaret Odası Meslek Komitesi seçimlerine hiçbir kurum ve/veya kuruluşla birlikte girmediğimizi bildirmek isteriz.

Ancak, Acentelerin Sesi ekibine koşulsuz şartsız destek vereceğini açıklayan meslektaş ve kurumlara gösterdikleri teveccühden dolayı da ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Bu sorumluluk bilinci içinde güçlü yönlerimizi ön plana çıkarıp birliktelik sağlayarak zayıf yönlerimizi geliştirecek kadrolarla yola devam edecek çalışmalar yapacağımızı beyan ve taahhüt ederiz.

Mesleğimiz adına naçizane bir katkımız olacaksa şimdiden anlayışınız ve vereceğiniz destek için tekrar teşekkür ederiz.

Bu vesile ile mesleğimizin adına gönül bağı ile bu göreve talip olan ve mesleğe katkı sunmak adına seçimlerde ayrı liste çıkaracak olan diğer gruplardaki meslektaşlarımıza da başarılar dileriz.

Sigorta acenteliği bir meslektir, mesleğimiz yaşayacak sigorta acenteleri hep var olacaktır.

Saygılarımızla,
ACENTELERİN SESİ EKİBİ